Ingyen esküvői honlap - Esküvői videó

Tartalomhoz ugrás

Ingyen esküvői honlap

Ajándék esküvői honlap

Azok a barátok, rokonok, ismerősök is átélhetik a meghitt napokat, órákat, perceket, akik a távolban élnek és így nem lehetnek az Önök közelében.
Akik nálunk rendelik meg rendezvényük videofelvételét és megrendelésük értéke eléri a nettó 90.000,- Ft-ot, azoknak ingyenes szolgáltatást kínálunk. Októbertől májusig terjedő időszakban van szabad kapacitásunk ajándék esküvői honlapot készíteni a megrendelőinknek, melynek linkjét e-mailben elküldve tájékoztathatják ismerőseiket a közelgő eseményről. Ezért is érdemes időben, akár fél évvel előre lefoglalni esküvőjük videofelvételét ha az a főszezonra esik. A későbbiek folyamán megbeszélés szerint ezen a honlapon helyezzük el az eseményről készült klipet és fotókat. (Az ingyenesség a honlap összeállítására vonatkozik, ingyenes tárhelyen való megjelentetést feltételezve. Amennyiben megfelel az általunk kínállt ingyenes tárhely és aldomain-név, akkor ez Önöknek nem kerül semmibe.)
A honlapot 2 évig élvezhetik ezen a helyen, azután az Önök rendelkezésére bocsájtjuk. A honlap tartalmazhat pl. gyermekkori fényképekből összeállított slideshow-t, az esküvő napjának programját, szép verset vagy idézetet, ajándék kívánságlistát, weblapon megjelenő szereplő, vagyis Ön, ill. Önök élőszóban elmondhatják üzenetüket látogatóiknak.
Az esküvői honlappal az esküvő előtt akár több mint fél évvel is elkezdhetjük közös munkánkat. Készíthetünk  sok-sok  előzetest a honlapra.
Ilyen pl. a jegyes fotózás forgatása.
Az esküvői honlap még viszonylag újszerű, de a jövő felé mutat. Felmérhetetlen funkció rendelhető hozzá. Az esküvőre való készülődés naplószerű leírása, esküvő után pedig a fotók és videók megosztása.
Álomesküvő
2040 Budaörs, Szép u. 53.
+36 20 5580020

Ajánlott oldalak
Vissza a tartalomhoz